Meubels op maat

Wij maken alles op maat. Heeft u een mooie kast gezien en past deze niet in uw ruimte dan kunnen wij deze op maat maken. Denk aan kasten, tafel, wandmeubels, accessoires.

Uw unieke meubel niet gezien?

 

Wij maken meer dan alleen onze webshop meubels. Mocht u een andere afbeelding hebben gezien en wilt u graag dat ene meubel op maat gemaakt hebben? Wij maken het graag voor u. Wij vragen u om onderstaand formulier in te vullen, zodat wij een passende offerte kunnen maken.

Advies op maat

 

Mocht u plannen hebben of bent u aan het (ver)bouwen? Wij kunnen ook voortijdig advies geven over het bouwen van onze producten, zodat er in het bouwproces rekening mee kan worden gehouden en u tijdens het (ver)bouwen geen gekke dingen tegen komt.

WERKWIJZE MAATWERK

Stap 1

Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, kan het zijn dat wij contact met u opnemen om het e.e.a. te bespreken voordat we een passende offerte kunnen maken. Tijdens deze afspraak bespreken wij u verdere wensen. We bespreken bijvoorbeeld afbeeldingen die u aanspreken van het internet of uit woonbladen. Mocht u bij ons langskomen om het één en ander te bespreken, dan is het ook belangrijk om een maatvoering mee te nemen. Zo kunnen wij een duidelijke schets maken en een passende offerte.

Stap 2

Bij akkoord van de offerte en het ontwerp, gaan we over tot realisatie. Voor maatwerk producten komen wij nog een keer langs om het product in te meten. Na het tekenen van de overeenkomst gaan wij het productie proces in werking zetten. De materialen worden besteld en de meubels worden door ons geproduceerd.

Stap 3

Als de producten gereed zijn, dan nemen wij contact met u op voor een montage datum. Wij komen op de besproken datum langs om het meubel ter plekke te monteren en te plaatsen.

Maatwerk nodig?

Bent u op zoek naar maatwerk product(en) en bent van plan om contact op te nemen met fiets interieurbouw? Vul onderstaand formulier volledig in en we komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug. Bij maatwerk hanteren wij altijd een aanbetaling van 50% voor start van de werkzaamheden en 50% bij aflevering van het product.

Wegens vakantie gesloten van 2 augustus tot 23 augustus

Levertijden kunnen afwijkend zijn.
Bestellingen geplaatst in de vakantieperiode worden na 23-08 verwerkt of verstuurd.