Interieur op maat begint met uw wensen

Een mooi interieur begint met uw woonwensen. Maak daarom een overzicht van al uw woonwensen zoals kleur, sfeer en materialen. Verzamel uw ideeën in woonwinkels of magazines en maak foto’s. Neem een meetlint mee en schrijf afmetingen van diverse meubelstukken op. Vul onderstaand formulier in en wij denken met u mee. Wij maken al uw interieurwensen op maat.

Uw unieke meubel niet gezien?

 

Wij maken meer dan alleen onze webshop meubels. Mocht u een andere afbeelding hebben gezien en wilt u graag dat ene meubel op maat gemaakt hebben? Wij maken het graag voor u. Wij vragen u om onderstaand formulier in te vullen, zodat wij een passende offerte kunnen maken.

Advies op maat

 

Mocht u plannen hebben of bent u aan het (ver)bouwen? Wij kunnen ook voortijdig advies geven over het bouwen van onze producten, zodat er in het bouwproces rekening mee kan worden gehouden en u tijdens het (ver)bouwen geen gekke dingen tegen komt.

WERKWIJZE MAATWERK

Stap 1

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. We bespreken uw wensen en maken desgewenst een passende offerte.

Stap 2

Uw wensen vertalen we naar een uniek ontwerp voor uw interieur. We meten de ruimte op en maken een bouwtekening voor fabricage en montage.

Stap 3

We zagen en vormen uw interieur op maat in onze werkplaats. Daarna leveren we de materialen bij u thuis en monteren het tot een geheel nieuw interieur.

Maatwerk nodig?

Bent u op zoek naar maatwerk product(en) en bent van plan om contact op te nemen met fiets interieurbouw? Vul onderstaand formulier volledig in en we komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug. Bij maatwerk hanteren wij altijd een aanbetaling van 50% voor start van de werkzaamheden en 50% bij aflevering van het product.