HK – Lazuur Douglas

39.95

Remmers HK-Lazuur zorgt voor hout beschermende impregneren, grondering en lazuur.

  • Verfraait uw houtwerk
  • Beschermt tegen schimmels en alg
  • Oplosmiddelhoudend
  • Transparant/zijdema

Levertijd 3 - 6 werkdagen

Artikelnummer: CO-015 Categorie:
Beschrijving

Wat is Remmers HK-Lazuur?

De HK Lazuur is een 3 in 1 lazuur: Houtbeschermende impregnering, grondering en lazuur. Er is dus geen toplaag of onderlaag meer nodig. Zo bespaart u tijd, werk en materiaalkosten! De HK Lazuur beschermt het hout op natuurlijke wijze tegen vocht, UV, schimmelaantasting, wespenaantasting, schimmels en algen.

 

Wat doet Remmers HK-Lazuur?

De Remmers HK Lazuur trekt in het hout in plaats van meeste lazuren die op het hout blijven liggen. Zo blijft de behandeling gehandhaafd als het hout gaat werken. Het hout hoeft daarnaast niet glad geschuurd te zijn om het te kunnen behandelen.

Ook is de lazuur dampopen, zodat het hout kan blijven ademen. Dit voorkomt vochtophoping onder de verflaag waardoor de lazuur niet gaat bladderen, er geen blaasjes worden gevormd en het hout niet gaat rotten. Het hout hoeft daarnaast bij behandeling niet door en door gedroogd te zijn, omdat het vocht er na behandeling nog uit kan. Behandeling met HK Lazuur beschermt uw hout tegen schimmels, wespen en andere insecten en algen. De beits is daarnaast waterafstotend, wat vochtvlekken voorkomt. HK-Lazuur verfraait bovendien uw houtwerk. Zo kunt u uw tuinhuis in de gewenste kleur beitsen. De transparante kleuren geven het hout een lichtere of donkerdere uitstraling. Lazuur met pigment zorgt naast de kleur ook voor UV-bescherming, wat vergrijzing voorkomt. Wilt u de kleur behouden, dan kan de pigmentkleur gelijk aan de houtkleur gebruikt worden.

Aanvullende informatie
Gewicht 1 kg
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HK – Lazuur Douglas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *