Douglas Olie Ebben 0,75 Liter

17.95

Voordelen op een rijtje

  • Voor binnen én buiten!
  • Beschermt uw hout
  • UV bestendig
  • Voorkomt vergrijzing
  • Impregnerend en waterafstotend
  • Matte, natuurlijke uitstraling
  • Prachtige Ebben kleur die bijna bij geen ander merk zo te verkrijgen is

Levertijd 3 - 6 werkdagen

Artikelnummer: CO-013 Categorie:
Beschrijving

Douglas Olie voor het behandelen van Lariks, Douglas en meer in de kleur Ebben!

Wilt u uw zachthout een prachtige ebben kleur geven? Dat kan met deze douglas olie in de kleur ebben. De olie is transparant en heeft een prachtige, karakteristieke kleur ebben. Deze kleur is vrij donker en is zeer populair. Populair is om de kleur ebben te combineren met de naturel of lariks. Men doet dan bijvoorbeeld de wand in ebben en de palen van de overkapping naturel of Lariks. Ook wordt de kleur veel gebruikt op zachthouten schuttingen, pergola’s, tuinhuizen, hekwerken en meer! Naast een mooie kleur zorgt de olie ook voor bescherming tegen allerlei problemen die het hout kan oplopen zoals houtrot, schimmel, algen en verkleuring.

De olie is op een natuurvriendelijke manier geproduceerd. Het betreft een watergedragen Olie, die veel plantaardige oliën bevat, daar waar andere merken vaak chemische stoffen toevoegen. De productie vindt plaats in Nederland bij de fabriek van OAF Afinol. Dit merk staat bekend om hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Deze olie is dan ook relatief goedkoop.

Met een liter kunt u gemiddeld 10 vierkante meter behandelen. Het is verstandig om jaarlijks een nieuw laagje aan te brengen. Omdat deze olie in de kleur ebben is en dus veel pigmenten bevat, kan het ook prima om de twee jaren. Dankzij de olie kan de levensduur van uw hout met vele jaren verlengt worden. Het wordt niet lelijk en u krijgt geen problemen met houtrot of andere verouderingsproblemen.

 

Deze olie is terpentine-gedragen!

Aanvullende informatie
Gewicht 1 kg
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Douglas Olie Ebben 0,75 Liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.