OAF Houtcoat Teerlook 0,75 Liter Mat Zwart

17.95

Houtcoat Teerlook mat zwart 0,75 Liter teervervanger

  • Prachtige teer look
  • Beschermt uw hout
  • Makkelijk in gebruik
  • Voor binnen én buiten

Levertijd 3 - 6 werkdagen

Artikelnummer: CO-014 Categorie:
Beschrijving

OAF Afinol – Houtcoat Teerlook mat zwart 0,75 Liter teervervanger

Houtcoat teerlook is een vervanger van teer voor op hout boven de grond. Het is een hoogwaardige verf voor zowel binnen als buiten het huis. Houtcoat teerlook is verkrijgbaar in verschillende kleuren en u kijkt op dit moment naar de kleur mat zwart. Dit is met afstand de populairste kleur ook omdat dit het beste past bij de klassieke teer look. De verf is dekkend, dit betekend dat de structuur na gebruik waarschijnlijk niet meer, of minder zichtbaar is.OAF staat bekend om hoge kwaliteit. Alle verven van dit merk zijn in Nederland geproduceerd en zijn dus van Nederlandse kwaliteit. Het is relatief milieuvriendelijk geproduceerd en gaat lang mee. Ook de gebruiksvriendelijkheid van deze verf is erg hoog. Iedereen kan probleemloos zelf houtcoat teerlook aanbrengen. Schuren is niet nodig en het is aan te brengen op behandeld, onbehandeld en geimpregneerd hout. Niet te gebruiken op oude lagen teer.

De houtcoat teerlook beschermt uw hout en zorgt er voor dat het jaren langer mee gaat. Dit doet het met name door middel van vochtregulatie en vochtafsotendheid. Hierdoor trekt er geen water meer in uw hout dat zorgt voor houtrot, schimmel, algen en andere problemen. Ook beschermen de pigmenten tegen verkleuring van de zon.

 

Houtcoat teerlook gebruiken

Het is belangrijk om de ondergrond goed schoon te maken. Het hout dient droog, stofvrij en vetvrij te zijn. Bij ouder hout kan het slim zijn om eerst een houtreiniger te gebruiken. Schuren is vooraf niet nodig, u kunt dus gelijk beginnen met aanbrengen. Dit doet u met een goede kwast. De beste temperatuur is tussen de 5 en 30 graden. Daar buiten kan voor problemen zorgen. Ook luchtvochtigheid heeft invloed op de droging. Deze dient onder de 80 procent te zijn. Het gereedschap naderhand reinigen met terpentine. Voor het beste resultaat brengt u na 24 uur een tweede laag aan. Het verbruik is gemiddeld zo’n 10 vierkante meter per liter. Duimdroog na ongeveer 5 uren. Altijd vorstvrij bewaren!

Aanvullende informatie
Gewicht 1 kg
Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “OAF Houtcoat Teerlook 0,75 Liter Mat Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.